چک لیست ایمنی آزمایشگاه
2. آيا نظافت وبهداشت محيط ايمني آزمايشگاه درحدمطلوب است؟ 3. آيا وسايل حفاظت فردي متناسب با نوع كار توسط كاركنان ايمني آزمايشگاه مورداستفاده قرار مي گيرد؟
4. آياچشم شوي اضطراري در آزمايشگاه موجوداست؟
5. آيادوش در آزمايشگاه موجوداست؟
6. آيا حوادث مخاطره آميز در ايمني آزمايشگاه ثبت و پيگيري مي شوند؟
7. آيا جعبه كمكهاي اوليه مجهز به محلول شستشوي چشم در آزمايشگاه موجود است؟
9. آيا معاينات ادواري مرتبط با شغل انجام مي شود؟
10. آيا در محل نصب و استقرار هر وسيله به شرايط محيطي موردنياز (از نظر دما،رطوبت، نور، تهويه، ارتعاش و…) بر اساس توصيه سازنده عمل شده است؟
11
استاندارد ها و نشریه های آب و فاضلاب
استاندارد ها و نشریه های آب و فاضلاب
نظر به اهميت استانداردها و نشریه های آب و فاضلاب موجود و باتوجه به ارائه پيشنهادهاي تجديدنظر برخي از استانداردهاي ملي توسط ساير اشخاص حقيقي و حقوقي (بجز دبيران قبلي تدوين استاندارد مربوطه) جهت طرح در كميته هاي برنامه ريزي ، مقتضي است استانداردها و نشریه ها وکتاب های کاربردی مرتبط با صنعت آب و فاضلاب به شرح زیر ارائه می گردد…
- استاندارد کیفیت آب آشامیدنی نشریه 116-3 دانلود نشریه 116-3
- مبانی و ضوابط طراحی طرحهای آبرسانی شهری نشریه 117-3 دانلود نشریه 117-3
- ضوابط فنی بررسی و تصویب طرحهای تصفیه آب شهری نشریه 121-3 دانلود نشریه 1-121
- گزارش و آمار روزانه بهره برداری از تصفیه خانه های آب نشریه 130- دانلود نشریه 3-130
- راهنمای نگهداری و تعمیرات تصفیه خانه های آب و حفاظت و ایمنی تاسیسات نشریه 133 دانلود نشریه 133
- نیروی انسانی در تصفیه خانه های آب و مراقبت و کنترل سلامت آنان نشریه 134 دانلود نشریه 134
- راهنمای بهره برداری و نگهداری از مخازن آب نشریه 137 دانلود نشریه 137
- راهنمای بهره برداری و نگه داری واحدهای تصفیه خانه آب نشریه 177 دانلود نشریه 177
- راهنمای کنترل کیفیت در مراحل مختلف تصفیه آب آشامیدنی نشریه 179 دانلود نشریه 179
- راهنمای نشت یابی و جلوگیری از تلفات آب در تاسیسات آبرسانی شهری نشریه 241 دانلود نشریه 241
- راهنمای طراحی هیدرولیکی تصفیه خانه های آب نشریه 436 دانلود نشریه 436
- راهنمای انتخاب نوع و موقعیت شیرآلات صنعت آب و بهره برداری از آنها نشریه 529 دانلود نشریه 529
- راهنمای طراحی تلمبه خانه های آب نشریه 470 دانلود نشریه 470
- راهنمای شناخت و بررسی عوامل موثر در آب به حساب نیامده و راهکارکاهش آن نشریه 308-الف دانلود نشریه308
- فهرست خدمات طرح های ابرسانی مراحل ((طراحی پایه و طراحی تفصیلی)) نشریه 324-الف دانلود نشریه 324الف
- دستورالعمل انتخاب و طراحی تجهیزات کنترل ضربه قوچ درتاسیسات آب شهری نشریه 517 دانلود نشریه 517
- آب آشامیدنی-ویژگی های فیزیکی و شیمیایی استاندارد 1053 دانلود استاندارد 1053
- استاندارد های کیفیت آب آشامیدنی کشور های ژاپن،هند و آمریکا دانلود استاندارد
- ویرایش 20 استاندارد متد برای انجام آزمایشات آب و فاضلاب سال 1999 دانلود کتاب استاندارد متد
- مبانی و ضوابط طراحی شبکه های جمع آوری آبهای سطحی و فاضلاب شهری نشریه 118-3 دانلود نشریه 118-3
- ضوابط فنی بررسی و تصویب طرحهای تصفیه فاضلاب شهری نشریه 129-3 دانلود نشریه 129-3
- مکمل ضوابط طراحی شبکه های جمع آوری آبهای سطحی و فاضلاب شهری نشریه 163 دانلود نشریه 163
- فهرست خدمات مطالعات مرحله توجیهی طرح های فاضلاب و آب های سطحی نشریه 435 دانلود نشریه 435
- راهنمای بهره برداری و نگه داری تصفیه خانه های فاضلاب شهری (تصفیه مقدماتی) نشریه 237 دانلود نشریه 237
- ضوابط بهداشتی و ایمنی پرسنل تصفیه خانه های فاضلاب نشریه 275 دانلود نشریه 275
- راهنمای طراحی تلمبه خانه های فاضلاب نشریه 347 دانلود نشریه 347
- راهنمای بهره برداری و نگهداری از تصفیه خانه های فاضلاب شهری بخش دوم-تصفیه ثانویه 284 دانلود نشریه 284
- راهنمای تعیین و انتخاب وسایل و لوازم آزمایشگاه تصفیه خانه های فاضلاب نشریه 285 دانلود نشریه 285
- راهنمای اندازه گیری و ثبت پارامتر ها تصفیه خانه های فاضلاب و پردازش آن نشریه 494
- راهنمای بهره برداری و نگه داری از شبکه های جمع آوری فاضلاب نشریه 520
- کتاب 3D-Groundwater Modeling دانلود
- کتاب Biotechnology for Waste and Wastewater Treatment دانلود
- کتاب Civil Engineering Hydraulics دانلود
- کتاب Groundwater Contamination دانلود
- کتاب Groundwater Geochemistry دانلود
- کتاب Handbook of Groundwater Engineering دانلود
- کتاب Handbook of Water Treatment دانلود
- کتاب Innovations in Ground Water and Soil Cleanup دانلود
- کتاب Municipal Wastewater Treatment دانلود
- کتاب dynamic and control of wastewater treatment دانلود
- کتاب Guidelines for the Design Construction and Operation Water and Sewerage Systems دانلود
- کتاب Mechanical and Electrical Design of pumping stations دانلود
- کتاب Open Channel Hydraulics- Sturm دانلود
- کتاب Practical Wastewater Treatment دانلود
- کتاب Structural and architectural design of pumping stations دانلود
- کتاب The Handbook Of Groundwater Engineering دانلود
- کتاب Wastewater microbiology دانلود
- کتاب piping and valves for water and wastewater plant دانلود
- کتاب General Principles of pumping station design دانلود
- کتاب Wastewater Engineering Treatment and Reuse دانلود
- کتاب Wastewater Sludge Processing دانلود
- کتاب Water Conservation Reuse and Recycling دانلود
- کتاب Handbook of water and wastewater treatment plant operations دانلود
- کتاب Industrial wastewater treatment دانلود
- کتاب Biosolids Treatment Processes دانلود
- کتاب water,cultural diversity,and global enviromental change دانلود
- کتاب biosolids engineering دانلود
- کتاب Water quality control McGrow Hill دانلود
- کتاب Water Supply and Wastewater Treatment Market in China دانلود
- کتاب chemical safty of drinking-water:assessing piorities for risk management دانلود
- کتاب PLUMBING-water supply sprinkler,and wastewater systems دانلود
آموزش نرم افزار Hec-RAS
قابليت اين نرم افزار در مدل سازي انواع سازه ها و قابليت تحليل جريان در حالت غير ماندگار و همچنين گرافيك قوي اين نرم افزار را يكي از كاربردي ترين نرم افزارهاي مهندسي آب كرده است.
لینک دانلود: آموزش نرم افزار Hec-RAS
آموزش نرم افزار Hec-HMS
آموزش نرم افزار Hec-HMS
در اين مدل با و وارد کردن اطلاعات مربوط به خصوصيات حوضه و اجزاء آن شبيه سازی به منظور تبديل بارش به رواناب انجام می شود. و هيدروگراف سيلاب حوضه توليد می شود . اين مدل توانايي تحليل رودخانه های حوزه های آبريز ، مخازن ورواناب حوزه های شهری را دارد .
لینک دانلود: آموزش نرم افزار Hec-HMS
5طبقه بندی باکتری ها از دیدگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
. باکتری های پروتئولیتیک :
باکتری هایی که با تولید پروتئاز خارج سلولی قادر به تجزیه پروتئین هستند، مانند سودوموناس، پروتئوس.
برخی از این باکتری ها اسید و پروتئولیتیک میباشند یعنی هم تخمیر اسیدی را انجام می دهند و هم مواد پروتئینی را تجزیه می نمایند.
برخی از باکتری ها باعث تعفن putrefaction)) می گردند، بدین ترتیب که با تجزیه پروتئین ها در شرایط بی هوازی ترکیباتی بدبو مثل سولفید هیدروژن ، مرکاپتان ها، اندول ،آمین ها ،اسید های چرب و غیره بوجود می آورند.
اکثر گونه های پروتئولیتیک جنس کلستریدیوم و بعضی از گونه های جنس پروتئوس و سودوموناس متعفن کننده هستند.
6. باکتری های لیپولیتیک :
باکتری هایی هستند که قادرند چربی ،اسیدهای چرب و گلیسرین را تجزیه کنند مثل بعضی گونه های آلکالی ژنس وسراتیا(سراشیا).